Final Audio ZE-8000, svart Trådløse ørepropper, aktiv støydemping Final Audio ZE-8000, svart Trådløse ørepropper, aktiv støydemping Final Audio ZE-8000, svart Trådløse ørepropper, aktiv støydemping Final Audio ZE-8000, svart Trådløse ørepropper, aktiv støydemping

Final Audio ZE-8000, svart

Trådløse ørepropper, aktiv støydemping

4 499,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Final Audio er en japansk produsent av High-End hodetelefoner og ørepropper som ble etablert i 2007.

 

Hodetelefonene er designet og utviklet av Final Audio i Japan. All produksjon foregår på egne fabrikker. Fellesnevneren for alle modellene er god lydkvalitet kombinert med et innovativt design og en utforming som skiller seg ut fra de fleste andre konkurrenter. I tett samarbeid med design- og utviklingsavdelingen, produseres driverne (høyttalerelementene) med egenskaper som er unikt tilpasset den enkelte modell.

 

ZE-8000

High-End trådløs ørepropp med lydkvalitet i referanseklassen. Et unikt design med ventilert og dempet kabinett som i kombinasjon med egenutviklet lettvekts aluminium/magnesium element med areal tilsvarende 13 mm og et kraftig Neodymium magnetsystem gir imponerende oppløsning, hurtighet og dynamikk med svært lav forvrenging.

 

Aktiv støyreduksjon eliminerer effektivt støy uten at det går på bekostning av lydkvaliteten. DSP-kretser med 8K UHD (Ultra-High Definition) gir 16 ganger større oppløsing enn tradisjonelle løsninger, resultatet er krystallklar og naturlig lyd uten antydning til skarphet. Unikt for ZE-8000 er også klasse A/B forsterkerteknologi som tradisjonelt benyttes i kvalitetsforsterkere til hjemmebruk. Final ZE-8000 har spesialdesignede silikon ørepropper som tilpasser seg øret for optimal passform.

 

Bluetooth 5.2 (aptX) med støtte for opptil 24 bit /96 kHz lydoverføring sikrer lydkvalitet i toppklasse. ZE-8000 har en batterikapasitet på 5 timer. Legg proppene tilbake i oppbevaringsetuiet for oppladning, total spilletid vil være ca 15 timer før det er behov for oppladning fra ekstern lader.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type Trådløse ørepropper
  Aktiv støyreduksjon
Bluetooth 5.2
Oppløsning Opptil 24 bit / 96 kHz
  SBC, AAC, aptX
Batterikapasitet 5 timer (ørepropp)
  15 timer (ladeboks)
Ladetid 1,5 timer
Propper  Inkludert 5 størrelser
Varenummer 844217

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Final Audio
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Hodetelefon
  • Støykansellering
  • Trådløse ørepropper


164046