29729
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
HOM002LP House of Mythology  Ulver ATGCLVLSSCAP (2LP)
Kjøp
-+
399,-

Ulver

ATGCLVLSSCAP (2LP)

Produktinfo

22 år etter oppstarten er Ulver fortsatt et band i konstant bevegelse fremover. Denne plata er ulik samtlige av Ulvers tidligere plater, men trekker samtidig tråder tilbake til bandets Perdition City (2000) og også psykedelia-coverplaten Childhoods End (2012). Sistnevnte mest fordi ATGCLVLSSCAP har samme bandbesetning, men også fordi nok en gang vender bandet blikket inn i sine egne platehyller, mot inspirasjonskildene, for å bringe noe nytt til torgs.

 

Dette albumet er spilt inn live på bandets 2014 turnè, men er ikke en liveplate. I denne perioden var Ulvers konserter i stor grad jam og improvisasjonsbasert og låter som varte 15 minutter den ene dagen kunne vare 12 minutter den neste og vise versa, og for å kunne spille inn denne musikken med den nødvendige energi og spontanitet ble liveformatet eneste løsning. Liveopptakene ble så tatt med til London og bearbeidet av bandmedlem Daniel O'Sullivan i hans studio (som tidligere var eiet av Coil-medlem Ian Johnstone), Ulvers kjernemedlemmer Kristoffer Rygg og Tore Ylvizaker kom først med senere i prosessen. Senere ble albumet kuttet til vinyl, med hele bandet involvert, hos THD mastering her i Oslo, som opererer norges eneste kuttemaskin.

 

Resultatet har blitt en sonisk reise, på mange måter en hyllest til fortidens eksperimentelle pionerer. Bandmedlemmenes livslange kjærlighet til 70-tallets prog, elektroniske musikk og krautrock blir tydelige når vi setter ATGCLVLSSCAP på spilleren og hører ekko av Kraftwerk, Neu!, Amon Düül II, Klaus Schulze og John Carpenter, men samtidig er man aldri i tvil om at det er Ulvers patenterte "nattemusikk" man hører på. En suggererende, vakker og beintøff plate som burde kunne nå langt utover Ulvers trofaste menighet og kommer med våre aller varmeste anbefalinger!