35414
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
STS285LP Smalltown Supersound  Dungen Häxan (LP)
Kjøp
-+
299,-

Dungen

Häxan (LP)

Produktinfo

Jøss. Et nytt album fra Dungen? Det er lite som er bedre enn nettopp det.  Premisset for «Häxan» kan kanskje virke litt avskrekkende. Albumet er laget til animasjonsfilmen The Adventures of Prince Achmed fra 1926 og består kun av instrumentallåter. Men frykt ikke! Dette er klassisk Dungen og vel så det.

 

Musikken er mørk, mystisk, fengende og uttrykksfull. Her får vi høre bandet i full proggeksplosjon med fløyte og full pakke på låten Wak-Wak’s Portar. Et annet stort høydepunkt er Trollkarlen og fågeldrakten, der bandet endelig våger seg ut i deilig, frikete progjazz med Reine Fiske i full Terje Rypdal-modus. For ikke å snakke om albumets store WOW-øyeblikk, sistesporet Andarnas Krig, som er en hard og seig låt som bygger seg opp til en episk syrejammer. Stemningen på albumet minner veldig om Bo Hanssons Sågan om Ringen (KLASSIKER!), spesielt på tittelsporet.

 

Lydmessig har bandet tatt store steg, det låter klokkeklart og friskt uten at bandet mister noe av sitt særpreg og sitt særegne, varme lydbilde. Med «Häxan» imponerer Dungen igjen, de har klart mesterstykket med å mikse de beste bitene fra det de har gjort tidligere og samtidig ta nye steg fremover. Denne har allerede blitt en stor favoritt her i sjappa!