38125
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
AFLP100 Aspaas & Frostad  Gudny Aspaas No Stranger (LP - SIGNERT)
Kjøp
-+
219,-

Gudny Aspaas

No Stranger (LP - SIGNERT)

Produktinfo

Gudny Aspaas er virkelig en legendarisk kvinne i norsk rock. Vi husker henne først og fremst som frontkvinne i Ruphus på albumet New Born Day og ikke minst for opptredenen på Ragnarock-festivalen i 1974. Men nå er det faktisk 25 år siden vi hørte fra henne sist og gledelig er det å ha henne tilbake med et meget sterkt soloalbum.

 

Plata inneholder kun låter skrevet av Gudny selv og har blitt til i samarbeid med Dagfin Hjort Haavind som tidligere har gledet oss med sin fantastiske revitalisering av Stephen Ackles i beste Rick Rubin-stil. Som rock-vokalist er Gudny relativt uovertrufffen og den kraft og uttrykksfulle stemmen vi kjenner fra Ruphus er 100% intakt. Albumet har et distinkt analogt sound med rik instrumentering og spenner mellom det sarte stille på "Hello Again", et musikkstykke med bare flygel og vokal, til "Galactic Child" som leveres med en kraft som få kan oppvise.

 

Vi har vært så heldige å få Gudny Aspaas til å signere plater for våre nettkunder, så alle som bestiller denne mottar signert plate!