18727
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KOM-JEPS2014 Jeps  Joachim Nielsen STOPP! (Siste skive fra graven) (3LP)
Kjøp
-+
1 299,-

Joachim Nielsen

STOPP! (Siste skive fra graven) (3LP)

Produktinfo
OBS! KUN SVÆRT FÅ EKSEMPLARER IGJEN AV DENNE. VIL IKKE BLI TRYKKET PÅ NYTT.
 
 
De siste årene har JEPS (Jokkes eget plateselskap) og Nasjonalbiblioteket samarbeidet tett om å sikre timevis av uutgitt musikk fra hele Joachim Nielsens karriere. Prosjektet har blitt en realitet ved hjelp av kronerulling fra fansen og det er en fantastisk hyllest til Jokke som ser dagens lys på det som ville vært hans 50årsdag den 8 september.
 
Prosjektlederne Øivind Hagen og Børt Erik Skræi har på vegne av JEPS stått i spissen for innsamlingen av materialet.
 
– Jubileumsprosjektet startet i 2010, forteller Øivind Hagen. – Vi visste at det fantes kassetter, lydbånd, filmopptak og annet materiale av Joachim Nielsen i privat eie og fryktet at det ville forsvinne eller bli ødelagt. Prosjektets ønske har vært å samle og digitalisere materialet slik at Joachim Nielsens musikalske arv skal være trygt bevart og tilgjengelig i fremtiden. Med god hjelp av fans, samlere, familie og medmusikanter har prosjektet lykkes i å samle inn rundt 700 sanger, timevis med videoopptak, flere håndskrevne tekster og andre objekter, som med uvurderlig hjelp av Nasjonalbiblioteket nå blir digitalisert og tatt vare på. Det beste og det mest interessante av det innsamlede materialet vil bli utgitt i jubileumsboksen STOPP! (siste skive fra graven), avslutter Øivind Hagen.
 
STOPP! Består av 3LP (180 gram) med tilsammen 41 tidligere uutgitte spor, fra 78-99, både solo, med Valentinerne og med Tourettes. I tillegg til vinyl blir det dobbel CD (samme musikk som på LP) og også DVD med musikkvideoer og eksklusive konsertopptak og ikke minst et fyldig hefte med bilder av konsertplakater, flyere, anekdoter, bilder og selvsagt tegneserier signert Christopher Nielsen.