36597
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BTB003 Back To Beat Records  Wednesday Knights My Problem Is You (LP)
Kjøp
-+
199,-

Wednesday Knights

My Problem Is You (LP)

Produktinfo

Ikke alle garagerockband behøver å kjøpe retropakkeløsningen med bolleklipp, matchende dresser og konstant hamring på farfisa og tamburin. Det finnes spor av alle disse elementene hos bergensbaserte The Wednesday Knights, men heldigvis også så mye, mye mer.

 

The Wednesday Knights er ikke opptatt av dagens reverboverlessede trender innenfor denne typen musikk og deres debutlangspiller er trygt plassert i den punka delen av garagerocken med solide doser av «Back From The Grave»-inspirert 60-tallsrock, 70-talls punk og pubrock, 80-talls garagerevival og Billy Childish-inspirert R&B. Rock, rock, rock der altså.

 

My Problem Is You er spilt in live i studio og det låter skittent, spontant, aggressivt og forfriskende med og totaltypete snotty vokallevering fra Dr. Boogie AKA Taco og hylende gitararbeid. Kristopher Schau omtaler bandet i rosende ordelag og gir dem velfortjent spilletid på sitt radioprogram Kvegpels og vi vil anbefale alle fans av The Dogs, og de begynner det jo å bli en del av etter hvert, til å sjekke ut dette fantastiske orkesteret. Alle andre fans av punka rock og god musikk kan umulig gå feil med disse ridderne.