29868

Erland Bekkelund

Hamarfestivalen 1981 - Mot Rus (BOK)

379,-
Lagervare
Produktomtale

Denne boken er en «must have» for alle som er interessert i musikk- og festivalhistorie. Hamarfestivalen var i seg sjøl et godt forsøk på å vise bredden innen norsk rock på begynnelsen av 1980-tallet.

 

Den ble krydret med internasjonale toppnavn. Blant artistene som opptrådte var bla. The Aller Værste, Lumbago, Janne Schaffer, Veslefrikk, Dexys Midnight Runners, Åge Aleksandersen, FLAX, The Grandmothers of Invention og Roy Harper. Festivalen møtte den ene utfordringen etter den andre og alt som kunne gå galt, gjorde det. Mange artister måtte dra hjem, enten uten å få spille eller uten betaling. Selvsagt inneholder boken også historien om superstjernen Mike Oldfield som dro avgårde med betaling, men som ikke fikk spille. Til slutt ble snakk om et omfattende underslag.

 

Boken er smekkfull med bilder, historier og anekdoter fra arrangører, artister og publikum. Korte bandbiografier skrevet av bandmedlemmer, rockehistorikere og andre skribenter. I den grad forfatteren har klart å innhente: setlister fra festivalen og band-line ups til samtlige som spilte. Her er det mye rockehistorikk, dramatikk og mye facts på en gang. 

 

Med bidrag fra bla. Morten Jørgensen, Tom Kristensen, Åge Aleksandersen, Janne Schaffer, Askild Hagen, Per Vestaby, Sverre Knudsen og mange mange fler.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer 9788299997508

Produktinformasjon

Format Bøker
Produsent Absolutt Forlag
Hovedgenre Bøker
Produkttype Popkultur


Titler Med Samme Artist
Leif Gjerstad Kalvøyafestivalen (BOK)
Kjøp
399,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
29868