72930

Ping

Zig Zag Manoeuvre - LTD (LP)

349,-
Lagervare
Produktomtale

Vi kunne lett tro at Ping har brukt 8 år på å lage The Zig Zag Manoeuvre. 723 bandøvinger bør være adekvat forberedelsestid til plateinnspilling når disse komplekse og snurrige harde poplåtene skal finne sin faste form mellom det skumle, det fengende og knasende sprøe. Er det Art-Rock? Er det Prog-pop? Er det mulig?

 

 

Men virkelig heten er selvsagt langt mer dramatisk. I 2014 brant studioet til bandet ned til grunnen. Flammene fortærte alt av instrumenter, men ut av de nedbrente restene reddet bandet alle harddisker med innspilt musikk. Faktisk ble «Hammer Falling From The Sky» laget bare to dager før brannen dekonstruerte studioet til aske og støv.

 

 

Ping la ut på rastløs vandring, lediggang og rotløs tilværelse i lange år før de ble plukket opp av Prog-giganten Apollon, som gav dem næring og et nytt hjem. Er det Art-Rock? Er det Prog-pop? Er det mulig? Ping er tøylesløs og ganske tøysete i sin søken etter sjangre som ikke har møttes før. De har prog, jazz og Zappa-muskler og kan absolutt alle Weens låter. Velkommen tilbake.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer ARP036LTD

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Apollon Records Prog
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Progrock
Info Farget vinyl
Produkttype Vinyl


72930