68406 68406

The Switch

Macca / Jawaka - LTD (LP)

299,-
Lagervare
Produktomtale

Macca / Jawaka: Songs from the Teenage Equator er det sjette albumet til The Switch, og den første i Macca / Jawaka-serien. Denne pussige tittelen røper litt av innholdet. Bandet dyrker på den ene siden kjærligheten til Paul McCartneys mer fjollete og eksperimentelle sider, samtidig som inspirasjon fra ting som jazzrock og surrealisme (slik man for eksempel kan finne på Frank Zappas Waka / Jawaka) får fritt spillerom. Albumet er blitt til underveis mens bandet har holdt på med og gjort seg ferdig med andre ting - som fjorårets kritikerroste album Birds of Paradise og den Spellemann+Oslopris-vinnende 2016-utgivelsen The Switch Album. 

 


Macca / Jawaka er liksom blitt et annet rike bandet har besøkt når de har lyst, der dagdrømmeren er konge, og der eldgamle opptak, små mobiltelefonopptak og halsbrekkende studiokonstruksjoner alle hører hjemme i den samme fantasifulle fortellingen som kretser rundt noen av den psykedeliske poprockens viktigste temaer: Å være ung og raka fant midt på sommeren, å kjenne på kjærlighet, på rus og på den sviende trangen til å strekke deg ut av sokkelesten og øyeblikket, inn og opp gjennom tenårene, tjueårene, trettiårene, 1.50, 1.60, 1.70, 1.80 meter, til du ikke klarer å se lenger.

 

 

The Switch slipper Macca / Jawaka: Songs from the Teenage Equator i et begrenset opplag på 100 nummererte eksemplarer på blå vinyl, med liner notes av Audun Vinger. Eksklusivt på Big Dipper!

 

 

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer BBRTS13

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Bangles & Brass
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Indiepop
  • Pop
  • Norsk
  • Psych
Info
  • Farget vinyl
  • Limited Edition
  • Nummerert
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
The Switch Macca / Jawaka 2 -  LTD (LP)
Kjøp
299,-
Lagervare
The Switch Birds Of Paradise (LP)
Kjøp
229,-
Lagervare
The Switch Macca / Jawaka (LP)
Kjøp
299,-
Lagervare
Vis flere...Vis færre
68406