Åse Kleveland På Frihjul - LTD (LP) Åse Kleveland På Frihjul - LTD (LP)

Åse Kleveland

På Frihjul - LTD (LP)

399,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse
Åse Kleveland og The Salmon Smokers møttes for første gang i forbindelse med den store hyllestkonserten for Leonard Cohen i 2017, der de sammen bergtok et fullsatt Oslo Spektrum med en spektakulær versjon av hans «First We Take Manhattan».  Konserten og TV-opptaket av den, etterlot seerne med tanker om hvilken artist landet gikk glipp av da Åse Kleveland valgte en karriere i kulturbyråkrati og politikk. Nå kommer svaret på dette spørsmålet, med utgivelsen av Åse Klevelands første soloplate siden 1976, backet av nettopp The Salmon Smokers.

 

På Frihjul inneholder et bredt spekter av musikk som peker hele veien tilbake til platene som først gjorde henne kjent på 1960-tallet, via 70-tallets sjangerfordomsfrihet og frem til et kontemporært utrykk som tar opp i seg blues, viser, soul og rock´n´roll. Alt sunget med en av norsk musikks udiskutabelt mest distinkte stemmer, en vokal autoritet som nå når frem til lyttere av mange generasjoner. 

 

Plata er produsert i samarbeid med multiinstrumentalist Freddy Holm (Tove Bøygard, Luke Elliott) og er i spilt inn i Holms Kleiva Studio i Halden og Klevelands stue i Oslo.

 

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer GRLP4465

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Grappa
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Viser
  • Pop
Info Farget vinyl
Produkttype Vinyl


67981