Kung Fu Girls This Is The Kung Fu Beat (LP - ROSA)

Kung Fu Girls

This Is The Kung Fu Beat (LP - ROSA)

249,-
Lagervare
Beskrivelse

For aller første gang på LP. Dette er 2. opplaget på rosa vinyl, ltd. ed. 300 eks!

 

Om du har hatt en disk å selge plater ved de siste 20 årene har du med jevne mellomrom fått spørsmål om ikke den første plata til Kung Fu skal komme på plate.

Vi som var store beundrere av Kung Fu var ikke en del av en liten sekt eller intern kjerne. At disse låtene, dette bandet, denne perfekte blandingen av amerikansk melodiøs indierock og rask smart popmusikk stappfull av følelser og uimotståelige hooks skulle erobre langt mer enn bare Norge måtte du være tverr idiot for ikke å akseptere. Og i tillegg hadde Kung Fu Girls en magnetisk og enigmatisk frontfigur og gjorde kule intervjuer i presse og på NRK’s ungdomssatsning «U».

«Maria Is Beautiful», «Nineteen Years», «Vinnie», «Girls, I Was Right» og «Wonder Why You’re Lonely» er tidløse hits. Kanskje ikke i alle hjem eller på alle radiostasjoner, men det er det enda ikke for sent å gjøre noe med. This is the Kung Fu Beat har ikke latt seg tygge av tidens gebiss, den er så selvsikker i sin egen framtoning at det er nesten som om den har blitt bedre med årene. Uten skjemmende grunge-estetikk i lydbildet (kanskje det var derfor det ikke tok av i ’93?) låter det i dag både som en tidsmaskin til rask-pop-himmelen, og som noe ingen andre har gjort etter dem.

Dersom du ikke har tillit til vår panegyriske kjærlighetserklering kan du jo høre på hva Kristopher Schau har å melde: "De skulle ha vært størst, de her."

1. Parrot Pop
2. Self-confidence
3. Maria Is Beautiful
4. Where Am I Know
5. Nineteen Years
6. I Was Right
7. Unknown Pearl
8. Wonder Why You're Lonely
9. Vinnie
10. Girls
11. You Don't Have To Worry
12. Peter Parker Theme
Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer HAE001R

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Hærverk Industrier
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Powerpop
Info
  • Farget vinyl
  • Limited Edition
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Kung Fu Girls Puzzle (LP)
Bestill
(Slippes 02.09.2022)
249,-
Vis flere...Vis færre
52004