Sivert Høyem Live at Acropolis (Athen) (2LP+DVD)

Sivert Høyem

Live at Acropolis (Athen) (2LP+DVD)

299,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager
Beskrivelse
 I mer enn 15 år har Sivert Høyem drømt om å få spille konsert i et 2000 år gammelt amfiteater på Akropolis i Athen. Høsten 2016 gikk endelig drømmen i oppfyllelse. Nå blir også konserten mulig å gjenoppleve for oss her hjemme i form av en herlig dobbel-LP.

 

Den 29. september og 2. oktober 2016 samlet Sivert Høyem 10.000 greske fans til to utsolgte konserter i Herod Atticus Odeon på Akropolis i Athen. Sammen med sitt faste band, gjestevokalist Marie Munroe og en norsk strykekvartett, inviterte Høyem til musikalsk festaften i det 2000 år gamle amfiteateret. I det nesten to timer lange konsert-opptaket får vi høre låt-klassikere fra hele karrieren til Sivert Høyem, både som solo-artist og som medlem av Madrugada.

 

Helt siden Madragada slapp debut-albumet “Industrial Silence", har Sivert Høyem spilt hyppige konserter i Hellas og fått et trofast live-publikum blant grekerne. Nåløyet er svært trangt for de som ønsker å spille i Herod Atticus Odeon, og kun et fåtall artister – primært greske – får denne æren hvert år.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer HEKTORLP07

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Hector Grammofon
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
38606