Rega Planar 1 + Klipsch Fives svart Aktive høyttalere med platespiller Rega Planar 1 + Klipsch Fives svart Aktive høyttalere med platespiller Rega Planar 1 + Klipsch Fives svart Aktive høyttalere med platespiller

Rega Planar 1 + Klipsch Fives svart

Aktive høyttalere med platespiller

13 995,-
Lagervare
Beskrivelse

Klipsch The Fives og Rega Planar 1 er et komplett, alt-i-ett stereoanlegg, det eneste du trenger å gjøre er å koble til strøm og platespiller. Alt av kabler er inkludert - plug'n'play!

 

The Fives har alt du forventer av en aktiv Klipsch Heritage høyttaler. Elegant og kompakt kabinett lakkert i silkematt sort, innovative tekniske løsninger i kombinasjon med imponerende lydkvalitet.

 

Rega Planar 1 er etter vår mening prisklassens beste platespiller, strippet ned til kun det som trengs for å spille musikk. Her er godt håndverk og gode materialer i fokus for å sikre optimale arbeidsforhold for stiften. Rega er håndlaget i England.

 

Planar 1 er en prisvinnende platespiller og er, som alle Rega-produkter, montert for hånd i Essex i England. Den er klar til bruk rett ut av boksen, og krever ingen oppsett.

 

 

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer 827562

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi Stereopakke


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
147367