68489
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
1067091 Klipsch  Klipsch La Scala AL5, American Walnut Treveis fullhornsløsning, stk
Forrige bilde
1067091 Klipsch  Klipsch La Scala AL5, American Walnut Treveis fullhornsløsning, stk 1067091 Klipsch  Klipsch La Scala AL5, American Walnut Treveis fullhornsløsning, stk 1067091 Klipsch  Klipsch La Scala AL5, American Walnut Treveis fullhornsløsning, stk 1067091 Klipsch  Klipsch La Scala AL5, American Walnut Treveis fullhornsløsning, stk
Neste bilde
Kjøp
-+
84 995,-

Klipsch La Scala AL5, American Walnut

Treveis fullhornsløsning, stk

Produktinfo

Klassisk hornhøyttaler som ble introdusert i 1963. Tre-veis, med 15" bass og følsomhet på 105 dB. Håndbygget i USA.

 

La Scala er en av flere klassikere fra den amerikanske høyttalerprodusenten Klipsch. Selv om den er en stor høyttaler, er den likevel "kompakt" i betraktning av at den benytter horn-løsning for bassen, såvel som mellomtone og diskant. Den er da også Klipsch sitt alternativ til de som vil ha nettopp dette, og der storebror Klipschorn ikke passer.

 

Basshornet kombinerer en lynende rask bassrespons med slagkraften til et 38cm element, og leverer dermed en dynamikk og realisme i lyden som få andre kan kopiere. Høy effektivitet og lav forvrengning gjør den dessuten mulig å drive med moderat forsterkereffekt.

 

AL5-utgaven leveres med forbedret delefilter og intern kabling, ny diskantdriver, nye tilkoblingsterminaler og et oppgradert utseende.Både lydkvalitet og utseende er dermed ytterligere forbedret siden forrige generasjon.

 

Da La Scala i 1963 ble lansert for første gang, var det som en public address høyttaler, utviklet av lydpioneren Paul W. Klipsch. Første utgave var i en røff utførelse, men ble likevel så godt mottatt på grunn av lydgjengivelsen og at den var mye mer håndterbare enn de første, revolusjonerende Klipsch-hornene, som var introdusert i 1946, at folk begynte å etterspørre La Scala for å ha dem i hjemmene sine. Klipsch bestemte seg derfor for å lansere en forbruker-versjon med en annen oppbygging og i en langt bedre finish. Senere kom også en forbedret versjon med La Scala II, med et kraftigere kabinett i tykke MDF-plater og en flott, mer interiørvennlig utførelse. Nå ble også mellomtone og diskanthøyttalerne skjult bak en pen stoffront.

 

• Maks. effektpåtrykk: 100 watt RMS (400 W spisseffekt)
• 1 stk. kraftig 15”-basselement med foldet horn
• 1 stk. hornhøyttaler for mellomtonen og 1 stk. horndiskant
• Høy effektivitet med følsomhet på 105 dB ved 1 watt / 1 meter
• Frekvensområde: 51 Hz – 20 kHz (+/-4dB)
• Impedans: 8 ohm
• Maks. SPL: 121 dB
• Kabinettutførelse i valnøtt, kirsebær eller sort

 

Mål (H x B x D): 101,6 x 61,6 x 64,3 cm
Vekt: 91 kg

 

PRIS PR. STK.