62259
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
742381   Rega Brio, Planar 2 & Elac 6.2 Stereopakke med Rega & Elac
Kjøp
-+
14 995,-

Rega Brio, Planar 2 & Elac 6.2

Stereopakke med Rega & Elac

Produktinfo

Vi har komponert en optimal pakke i sin prisklasse der du virkelig får oppleve hvor bra en vinylplate kan låte! Her får du tre testvinnende produkter som hver for seg oppfyller alle våre krav til lydkvalitet og brukervennlighet. Satt sammen i en pakke låter dette som kuler og krutt.

 

Rega Brio er vår foretrukne forsterker i denne prisklassen. Kompakt, lekker, helanalog og ekstremt vellydende. Den har en påkostet Riaa-del med separat strømforsyning og en meget god hodetelefon-utgang. Og den har innganger til det meste. Ønsker du f.eks. å gjøre den klar for strømming i tillegg, foreslår vi at du i tillegg kjøper en Ieast M20 soundstream, da får du det beste fra begge verdener.

 

Rega Planar 2 er en håndbygget manuell platespiller av høy kvalitet. Den har glasstallerken, heltstøpt tonearmsrør og meget stillegående motor noe som gjør den til testvinner i prisklassen i de fleste sammenhenger. Leveres plug & play med støvdeksel og ferdig montert MM Pickup (Rega Carbon).

 

Elac 6.2 er de mest engasjerende høyttalerne vi har hørt i prisklassen. De har oppnådd topptester i velrenommerte magasiner som The Absolute Sound og vi tror du skal slite med å finne bedre høyttalere til prisen. De er relativt kompakte men har et stort og fyldig lydbilde og en meget potent bass, dette besørges av silke-dome diskant i høy kvalitet og mellomtone/bass i vevd aramidfiber.

 

Inkludert i pakken er inntil 5 meter Van Den Hul Snowline høyttalerkabel som vi tilpasser til ditt ønske.

 

Veil. pris på komponentene kjøpt løst er 16885,- Du sparer 1890,-!