37725
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
719042 Little Fwend  Little Fwend - Tonearmsløfter, høy type for spillere med 49-82 mm armhøyde
Kjøp
-+
1 895,-

Little Fwend - Tonearmsløfter, høy type

for spillere med 49-82 mm armhøyde

Produktinfo

På tide at din platespiller får en ny venn! Little Fwend er en tonearmsløfter for manuelle platespillere som kan ettermonteres på de fleste modeller.

 

Produktet er helt genialt, attpåtil utviklet og håndlaget av de driftige vinylentusiastene Lasse Gretland og Marius Sundsåsen her i Oslo. For de med manuelle platespillere og ønske om lengst mulig levetid for sin dyrebare pickup er dette er produkt man definitivt ikke kommer utenom.

 

Produktet er omtalt her hjemme i D2 av Jan Omdahl og vi låner hans beskrivelse:

 

"Little Fwend plasseres på riktig sted mellom armbase og platetallerken, og utløses når tonearmen treffer den syltynne, følsomme utløserantennen av pianowire. At mekanismen er så følsom, betyr at pickup-nålen blir minimalt belastet når mekanismen utløses. Den væskedempede sylinderen inne i armløfteren presses opp av en fjær, og en liten plattform dekket med myk neoprengummi løfter armen de nødvendige centimeterne opp fra vinylen, med en lydløs og rolig bevegelse som føles betryggende."

 

"Design, material­kvalitet og finish på produktet er nærmest på smykkenivå"

 

Produktet har også fått solid internasjonal annerkjennelse og hi-fi lengenden Art Dudley i Stereophile gav sin uforbeholdne anbefaling nylig"The Little Fwend, the name of which you will hate or love, is one of the most well-conceived, well-packaged, well-made audio accessories I have encountered. I recommend it without hesitation."

 

NB: På Little Fwends nettsider finner du mer informasjon om produktet samt en liste over kompatible platespillermodeller (det er mange!)