43463
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
108617 Reloop Hifi  Reloop Hi-Fi TURN5 m/ Ortofon 2Mred Direktedrevet platespiller
108617 Reloop Hifi  Reloop Hi-Fi TURN5 m/ Ortofon 2Mred Direktedrevet platespiller 108617 Reloop Hifi  Reloop Hi-Fi TURN5 m/ Ortofon 2Mred Direktedrevet platespiller 108617 Reloop Hifi  Reloop Hi-Fi TURN5 m/ Ortofon 2Mred Direktedrevet platespiller 108617 Reloop Hifi  Reloop Hi-Fi TURN5 m/ Ortofon 2Mred Direktedrevet platespiller
Kjøp
-+
7 995,-

Reloop Hi-Fi TURN5 m/ Ortofon 2Mred

Direktedrevet platespiller

Produktinfo

Er du på jakt etter en platespiller som låter Hi-Fi, men samtidig er brukervennlig og solid bygget som en tanks så er Turn 5 ditt naturlige valg.

 

Spilleren er utviklet i Tyskland og mer enn litt inspirert av legendariske Technics SL 1200. Men her er ingen pitchkontroll eller andre DJ funksjonaliteter som bare er i veien for deg som kun skal høre på musikken. Men spilleren er direktedrevet og har dermed elektronisk hastighetsjustering noe som er praktisk for deg som veksler mellom singler og LP'er. Til og med 78 plater kan avspilles og da er et praktisk at spilleren har et avtagbart headshell som gjør at man kan ha flere pickuper til ulikt bruk og enkelt skifte ut. Ferdig montert på spilleren leveres Ortofon 2M Red som kjøpt løst koster over tusenlappen og låter meget bra.

 

Vi merker oss spesielt en enormt presis motor med et utrolig sterkt dreiemoment, kabinett i aluminium, gode dempeføtter og en meget presis tonearm med topp kvalitetsfølelse. I sum gir dette en svært vellydende platespiller som også lett anvendelig.

 

Vi har valgt denne spilleren til våre lyttestasjoner i butikken så kom gjerne innom og hør med egne ører!