Møster! Inner Earth (LP)

Møster!

Inner Earth (LP)

219,-
Lagervare
Beskrivelse

Saksofonist og bandleder Kjetil Møster er ute med album nummer to med sitt favorittprosjekt Møster! Platen «Inner Earth» er et syrete og søkende mesterverk som på mange måter skiller seg klart ut fra den kritikerroste debuten.

Med seg denne gangen har han Hans Magnus ’Snah’ Ryan og Kenneth Kapstad fra Motorpsycho, i tillegg til Nikolai Hængsle Eilertsen, bassist i Elephan9 og BigBang.

Debutalbumet «Edvard Lygre Møster» var en ekstasefremkallende kraftpakke av et livealbum, og ifølge Kjetil Møster lyden av et band som finner seg selv på scenen foran et publikum. «Det var et lykketreff at vi fikk tatt det opp på en ordentlig måte». Med oppfølgeren tar bandet en annen retning. «Inner Earth» er innspilt med Jørgen Træen i Duper Studio i Bergen, et par etasjer unna

Kjetil Møsters øvingslokale i den kreative smeltedigelen Bergen Kjøtt i Bergen. «Som tittelen antyder har vi på det nye albumet tatt et godt steg over i prog-leiren» sier Kjetil selv, uten at jazzinnflytelsen er særskilt vanskelig å få øre på denne gangen heller. Der debuten var ekstremt umiddelbar, kontant og voldsom er oppfølgeren en mer søkende, proggete, psykedelisk og sakteflytende lavaseilas mot jordens indre.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer HUBROLP3548

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Hubro
Hovedgenre Jazz
Genre
  • Eksperimentell
  • Norsk
Info Gatefold
Produkttype Vinyl
Utgitt 12.09.2014


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
20249