Oppussing

Vi har nylig fornyet leieavtalen vår i Møllergata 1 noe som betyr at vi (i første omgang) blir her i 10 år til! 

 

Mye har skjedd i løpet av disse årene, blant annet har vi blitt omtrent dobbelt så mange ansatte som vi var da vi gikk inn dørene her for første gang. Dette har gitt oss behovet og muligheten for å utvide og oppgradere vår butikklokaler. Vi er nå ferdig med å bygge ut et tidligere garasjelokale bak butikken, her får vi et freshtog funksjonelt lager, ordentlige kontorer og ikke minst en anstendig spiseplass. De neste ukene skal vi konsentrere oss om selve butikklokalet som er det våre kunder ser til daglig. Her skal vi pusse opp og gjøre noen nødvendige endringer, ikke minst skal vi gjøre plass til flere plater!

 

Her er litt info om hvordan du kan forholde deg til oss i stengeperioden:

 

- Vår nettbutikk bigdipper.no holder selvsagt åpen 24/7 og sender ut varer hver dag som vanlig. 

- Ønsker du å hente bestilte varer i butikk så har vi åpent for henting mellom 10 og 18 på hverdager og 10-17 lørdager. Det vil være en ringeklokke på døra.

- Vår pop-up butikk på Sentralen, Øvre Slottsgate 3 vil holde åpent frem til 19.08 . Der vil vi tilby et bredt utvalg av både nye og brukte LP plater. Åpningstid er 11-17 man-lør. 

 

Vi er alltid tilgjengelige på ordre@bigdipper.no og på telefon 22 20 14 41 i åpningstiden.

 

Vi beklager på forhånd alle ulemper dette måtte føre til for våre kunder. Vi tar denne støyten nå for å kunne tilby våre kunder en inspirerende butikk med høyt servicenivå i så mange år fremover som mulig!

 

Hilsen Big Dipper-crewet: Olav, Øyvind, Eline, Ingeborg, Christer, Herman, Sebastian, Simen, Eirik, Rikke, Trond, Lars Rune, Jacob og Andreas