75429

Dr. Gong´s Kartong

Go With Gong (7")

199,-
Bestillingsvare
Produktomtale

Her har vi noe helgete og vakkert.

 

 

Vi vet ikke all verdens om medlemmene i Dr. Gong’s Kartong, men vi føler oss sikre på at Danny Young fra (Gluecifer, Smoke Mohawk), som har den glimrende podcasten Dr. Gong’s Drumcast, er den samme doktoren. Mye tyder på at hans kollega Rolf Yngve Uggen trakterer noen strenger her også. De har gitt ut denne glimrende låten som høres ut som T. Rex møter klassisk 70-tallspowerpop. «En låt som får deg til å løpe bort til kjøleskapet, rive opp en øl, helle halve i gapet og resten over hodet og denge løs på luftgitaren. Eller lufttrommene.», heter det fra plateselskapet. Vi sier oss enige!

 

Som om ikke det var nok, på B-siden finner du to karaokeversijoner, en for trommer og en for gitar. Her er det bare å legge seg i hardtrening!

 

Singelen gis ut av plateselskapet Pentagramofon som er plateselskapet til Johnny Skalleberg. Overskuddet går uavkortet til bidrag for å sikre videre drift av byens beste bar Last Train, som dessverre sliter med kårånaen.

 

Singelen er trykket i et svært begrenset opplag av Oslo Vinylfreseri, og klarer vi å selge ut de vi har fått, så kanskje de klarer å frese frem flere for å redde vårt kjære LT. Håper det! #snittogfernet

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer KOM-P001

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Pentagramofon
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
  • Rock & Roll
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Gluecifer Basement Apes (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Gluecifer Automatic Thrill (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Gluecifer Tender is the Savage (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Gluecifer Ridin' the Tiger (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Gluecifer Pakketilbud (5LP + Totebag)
Kjøp
999,-
Lagervare
Vis flere...Vis færre
75429