75170
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
978-82-999975-7-7 Absolutt Forlag  Arvid Skancke-Knutsen / Per Ole Hagen Da Musikken Stilnet (BOK)
Kjøp
-+
349,-

Arvid Skancke-Knutsen / Per Ole Hagen

Da Musikken Stilnet (BOK)

Produktinfo

Boka er blitt til mellom mars og november 2020, under det Regjeringen selv har kalt «de sterkeste og mest inngripende tiltakene vi har hatt i Norge i fredstid».

 

«Da musikken stilnet» er en bok om den norske musikkbransjen – og hvordan alle som jobber i den ble rammet av konsekvensene av korona-pandemien fra og med mars 2020. Fotograf Per Ole Hagen viser her hundrevis av bilder, som på et unikt vis dokumenterer hva som skjedde. Forfatter Arvid Skancke-Knutsen har intervjuet mer enn 60 aktører, fra alle sider av norsk musikkliv, som åpenhjertig forteller om hvordan livene deres ble snudd på hodet.

 

Utgivelsen er ingen begravelsestale for den norske musikkbransjen. Snarere tvert imot: den er ment som en hyllest til alle de kreative sjelene som har stått på i en ny og vanskelig hverdag, og som har gjort det beste ut av situasjonen. Vi har intervjuet folk fra nord til sør, og spurt dem hvordan livene deres har blitt påvirket av pandemien, forteller Arvid Skancke-Knutsen og Per Ole Hagen.

 

«Da musikken stilnet» inneholder også personlige og sterke tekster fra musikere og skribenter som Sondre Lerche og Sverre Knudsen, samt flere andre aktører innen den store næringskjeden som norsk musikkliv er.

 

«Da musikken stilnet» er en bok for alle som jobber i norsk musikkbransje – og for alle som elsker norsk musikk.