49763
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
ATDYRNES Fucking North Pole Records  Robert Dyrnes / The Pussycats Absolutt Tystnad (BOK + 7")
Kjøp
-+
399,-

Robert Dyrnes / The Pussycats

Absolutt Tystnad (BOK + 7")

Produktinfo

For alle som ikke kan få nok av å lese om små obskure plateutgivelser og labler: Her har Robert Dyrnes, primus motor for platebutikken Backbeat, Buktafestivalen, Fucking North Pole Records og Blues For The Red Sun (for å nevne noe) laget en bok som rett og slett en komplett oversikt over alle platene gitt ut på de mange plateselskapene han har vært involvert i siden 1992 og frem til slutten av 2018!


Og skulle du være i tvil om dette er noe å bruke tid og penger på kan vi nevne at du får med en ekslusiv 7-tommer med to uutgitte låter med det legendariske Tromsøbandet The Pussycats! Boka og singelen har begrenset opplag 300 eks.

 

Absolutt Tystnad inneholder en komplett oversikt over utgivelsene på plateselskapene C`Mon Babe Records, Underground Records, Yellow Snow Records, Fucking North Pole Records, Flipper Mic Nikket, 3 Femten, Bukta Records, Backbeat Records/ Backbeat Bok, Backbeat Retro Records, Blues For The Red Sun, Kebab Cat Records og Westergaard Records.Boken er rikt illustrert med bilder av plateomslag, plater og alle vedlegg. Boken inneholder en introduksjon om alle plateselskapene, detaljer om opplag, hvor mange som er gitt på de forskjellige fargene, utgivelsesdato, hvem som har designet de forskjellige coverne og generelt noter og historier knyttet til de forskjellige utgivelsene.