Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Et vanvittig plateprosjekt, unnfanget midt under den verste Corona-stengningen ser dagens lys. I mars stod vi der med stengte dører og tenkte: hva i huleste kan vi finne på for å komme oss igjennom dette?

 

Vi tenkte jo at verden ville gå videre og at folk på ett eller annet tidspunkt ville finne tilbake til sjappa vår igjen (og det fikk vi jo rett i), men vi innså også at det kunne vært fint med litt hjelp. Et tilfeldig møte med den duracell-drevne Christer Falck gav oss ideen. Kunne man brukt det svært profesjonelle apparatet til strømmekonsertarenaen Koronerulling (nå Koroneserien) til å lage noen hakesleppfremkallende gode plateinnspillinger? Vi fikk med oss platepresserne i Coastal Town i Egersund og designerne i Trine+Kim på laget og ikke minst: noen av våre favorittartister tente på ideen. Noe som gjør at vi neste uke kan presentere et helt unikt musikkprosjekt!
 

I perioden 10.06 til 14.06 kan du hver kveld se en plateinnspilling kringkastet live til din egen stue. Om du liker det du hører kan du gå inn på bigdipper.no og bestille den aktuelle skiva, som vil bli levert deg bare få uker senere. Albumene vil kun være mulig å bestille i 24 timer (fra kl. 20.00 på konsertdagen til kl. 20.00 påfølgende dag). Alle som bestiller i løpet av de to første timene (altså frem til konserten er avsluttet) mottar plate signert av artisten!

Konsertene kan ses på Facebook-sidene til Koroneserien, de respektive artistenes facebook-sider og selvsagt også på Big Dippers facebook. I tillegg vil en rekke nettaviser strømme konsertene mens de pågår.

 

Programmet er som følger:

10.06 Kl. 21.00 – Ikke Bare Bare Egil Band feat. Lars Lillo-Stenberg spiller deLillos-kritiske sanger

11.06 Kl. 21.00 – Hilma Nikolaisen

12.06 Kl. 21.00 – Minor Majority Trio

13.06 Kl. 21.00 – Luke Elliot

14.06 Kl. 21.00 – Lars Lillo-Stenberg

 

Ved å gå til de ulike facebook-eventene vil du få mer info om de aktuelle konsertene. Kjøpslink på bigdipper.no vil være aktiv fra kl. 20.00 på konsertdagen.