Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Start det nye året rektig!
Warner har, i samarbeid med kvalitetsetiketten Rhino, i år som i fjor samlet noen reale klassikere, trykket opp i begrensede opplag på diverse farget vinyl. Start Your Ear Off Right (SYEOR) presenterer forseggjorte utgaver til en hyggelig pris og er en perfekt anledning til å fylle hull i samlingen.

 

Det er to plater her det er spesielt verdt å merke seg. Den første er Little Village sitt selvtitulerte og eneste album. Little Village var en supergruppe satt sammen av musikere som møttes under innspillingen av John Hiatts album Bring the Family fra 1987. Disse var Hiatt selv, Ry Cooder, Nick Lowe og Jim Keltner. Little Village ble sluppet i 1992 og ble Grammy-nominert samme året. Det er et rocka, groovy, velspilt og varmt album.

 

Videre bør man også se opp for blueslegenden Jimmy RogersBlues Blues Blues med en gjesteliste som få andre i musikkhistorien kan matche: Jimmy Page, Robert Plant, Keith Richards, Mick Jagger, Eric Clapton, Taj Mahal, Stephen Stills og Jeff Healey,  for å nevne noen.