Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Snakkende hoder forteller om ukas nye plateslipp:

NYHETER UKE 50: Det nærmer seg jul, men det kommer fortsatt masse nye skiver! Vi gønner fra hofta om det beinharde Springsteen-miljøet i Oslo, klassisk musikk, australsk punkrock, bruken av munnspill i metal, og den definerende Beck-musikken. Per Nærde kommer også på besøk for å gi av sin tid.

NYHETER UKE 49: Vi pakker for harde livet og trykket ute i sjappa bygger seg opp. Men klart vi har 19 minutter til å gå igjennom noen av ukas plateutgivelser! Vi snakker om Flammer Dance Band, Bremer/McCoy, Sjølmord, The Who og alt der i mellom og ikke minst går vi igjennom vårt liveprogram for de neste dagene. Det er MYE BRA. God helg og husk å kjøpe plater!

NYHETER UKE 47: Kan man lage musikk selv om man er død? Det kan virke sånn, to av ukas beste plater kommer nemlig fra det hinsidige. Men vi har også spennende nytt fra høyst oppegående artister! Soft Ride, AURORA, Hotel Hotel og Anna of the North for å nevne noen. Du får også se Eirik ha en privat stund med den nye Beatles-boksen.

NYHETER UKE 46: Klar for over en halvtimes uavbrutt skravling om ukas nye plater? Det får vi sannelig håpe for vi har nytt fra blant andre Bonnie Prince Billy, Skambankt, Hanne Kolstø og Tindersticks. I tillegg byr vi på Iransk disco, Ace of Base-revival, konseptalbum om heksebrenning og ghanesisk fotballdans. Vi har mye bra. Men det aller beste denne uka er faktisk en bok og den har bruktavdelingen lagt sin elsk på

NYHETER UKE 45: Ukens nyhetsvideo bærer sterkt preg av at vi har mye bra. Vi lar oss blant annet imponere av Jørund Vålandsmyr & Menigheten, Saint Karloff og The Holy Tongue, konstanterer at Gene Clark laget en av tidenes beste plater og ser Big Dipper Bruktavdelingen bygge bro mellom originaler og reutgivelser. 23 minutter med improvisert platesnakk utført med et minimum av forberedelse!

NYHETER UKE 44: I ukens platerevy gir Beglomeg oss en hel del å snakke om. Det gjør også Suicide Bombers, Jeff Lynne og Signe Marie Rustad. Bruktavdelingen viser stolt frem nyinnkjøpte singler og originale 50 og 60-tallsplater, vi får gåsehud av Sidsel Endresen og roter med faktaene om Cat Stevens religiøse periode. Snurr film!

NYHETER UKE 43: Denne uka presenterer vi stolt vår egen utgivelse med The Farouts og tar en real rundtur i den norske underskogen av utgivelser. Selvsagt snakker vi også om ukens storkanoner: Deathprod, Onkel Neil, Swans og Desert Sessions, for å nevne noen. Bruktavdelingen lærer oss litt om engelske pressinger og vi har laget tidenes korteste dybdeintervju med Thom Hell.