Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Snakkende hoder forteller om ukas nye plateslipp:

NYHETER UKE 36: Nord-Europas mest skravlete plateguide er tilbake. Vi snakker om Robyn Hitchcock & Andy Partrige, Iggy Pop, norsk Pønk, Status Quo, litt om Brand New Heavies og gleder oss til å ta helg med De Press, The Needs og Knut Reiersrud Band i sjappa!

NYHETER UKE 34: Vi har en del å meddele også denne uka! Vi snakker om Ida Jenshus, Brillejesus og Graham Bond, gleder oss til å diskutere Rudy Van Gelder og skøytetider med Jan Erik Vold og kaster lys over den obskure norske duoen Dibidim. 

NYHETER UKE 33 : Platehøsten er i gang! Her får du en uhøytidelig gjennomgang av noen av ukas nyheter. Vi møter blant annet etterlengtede skiver med Karpe og Hanne Hukkelberg, byr på frukt med Blanck Mass og spiller tamburin med Spoon. Kort fortalt: Vi har mye bra!

NYHETER UKE 27: No rest for the wicked! Vi har ikke sommerferie og nyhetene tyter inn. Vi laget video også denne uka selv om teknisk ansvarlig er på Roskilde. Vi snakker om Jim Lauderdale og Accept, leser et dikt om Carmen Villains nye plate og slår fast at Mark Ronson har norsk far.

NYHETER UKE 26: Ukas oppdatering! Rock! Jazz! Batikk! Lars og Jacob lar seg overvelde av ny musikk og relevant gammel musikk på sitt favorittformat. Deilige plater i mangfold og det ser ikke ut til å roe seg selv om sommeren er etablert. I bruktavdelingen er det også et bugnende utvalg, kan Eirik fortelle. Og vi lærer hva bransjeutrykket «Dead Stock» signaliserer. Ingen plater eller dyr ble skadet under innspillingen av denne filmen. Dette er kanskje siste video for sommeren, teknisk ansvarlig skal til Roskilde.

NYHETER UKE 25: Vår lengste nyhetsvideo hittil og det er selvsagt fordi det er så mange skiver å snakke om! Vi gir deg dessuten våre Pride-favoritter.

NYHETER UKE 24: Et lite utvalg av alle nyhetene som har ankommet sjappa i dag presentert av et knippe ivrige medarbeidere. Husk lyd, for Eiriks stemme er spesielt vakker i dag.

NYHETER UKE 23: Visste du at det finnes to Avishai Cohen, to Eagles og TRE Bill Evans? Husker du Santana? Vil du se Yola live hos oss? Som vanlig byr vi på en gjennomgang av noen av ukas plateslipp. Denne gangen i ekstra hektisk stil fordi det er så mye å huske på, og det fine bandet Avind sto på scenen, klare for å spille...

NYHETER UKE 22 DEL 2: Massevis av nytt denne uka! Eirik og Jacob tar deg igjennom noen av ukas nyankomne i sjappa. Sier du Vennom eller Ve-nom?

NYHETER UKE 22 DEL 1: Egil Hegerberg hjelper Jacob med denne bunka med nyheter