Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Snakkende hoder forteller om ukas nyheter

Nyheter Uke 26

God fredag! Vidunderlige og underlige nyheter kommer inn i butikken på paller og i lass! Her er en litt rørete og ganske grundig gjennomgang.

Nyheter Uke 25

Flott plateslippfredag i godværet! Kom deg inn i skyggen med nytt fra Onkel Neil, Åse Klevelands første på 44 år (!), Phoebe Bridgers, Airbag og Cirith Ungol. Vi reklamerer også for ungdomsmusikk og Podcasten Jerngrep der Eirik og Andreas er invitert tilbake som gjester. Husk å feire helg!

Nyheter Uke 24

Denne uka snakker vi selvsagt lyrisk om det pågående Big Dipper Sessions-opplegget, men vi har også mye annet som får opp pulsen! Hedvig Mollestads "Ekhidna", King Gizzards fabelaktige liveskive, jubileum med Thulsa doom og besøk av selveste Knut Reiersrud er noe av det som står på menyen. God helg, og husk at i kveld er det Minor Majority-konsert!

Nyheter Uke 23:

En sterk plateslippfredag og vi må snakke litt om ukas nyheter. Det er mye bra! Debuten til C o m b o s sparker hardt, Jacob Holm-Lupo har gjort det IGJEN på det nye Opium Cartel-albumet, Palle Krüger leverer smilfremkallende powerpop og Sondre Lerches Patience får en sekser også herfra. Dette og masse mer til gir oss en snikende følelse av en helg som skal feires behørig!

Nyheter Uke 22:

Vi skravler oss igjennom en stor pinsebunke i dag med ferske plater, masse kaffe og mye bra. Hvem døde fra Styx? Hva står OJKOS for? Og hvilken Avishai Cohen vant domenenavnet egentlig? Vi svarer på alt du lurer på