Rega Fono Mini A2D, svart MM RIAA med USB Rega Fono Mini A2D, svart MM RIAA med USB Rega Fono Mini A2D, svart MM RIAA med USB Rega Fono Mini A2D, svart MM RIAA med USB

Rega Fono Mini A2D, svart

MM RIAA med USB

1 495,-
Lagervare
Beskrivelse

Rega Fono mini A2D er en toppspesifisert platespiller-forsterker (RIAA) med linje- og USB-utgang, som sørger for å forsterke opp de svake signalene fra en platespiller til et korrekt nivå for en linjeinngang på en forsterker. Det er inngang for platespiller med moving magnet-pickup og linjeutgang for tilkobling av en forsterker.

 

Fono Mini A2D har også innebygd AD-konverter og USB-utgang for overføring av vinyllyden til PC. For overføringen av lyden til PC’en trenger man et digitalt lydediteringsprogram som enkelt kan lastes ned fra internett. Utgangssignalet justeres med styrkekontrollen i front, slik at nivået blir riktig i forhold til hva opptaksindikatorene i editeringsprogrammet viser.

 

Med sin kompakte utførelse er Fono mini A2D lett å plassere. Det solide metallkabinettet sørger for en meget god støyskjerming. Forsterkeren er utviklet og produsert i England og utmerker seg med sin høye hi-fi-kvalitet. Den leveres komplett med strømadapter.
 

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
RIAA Moving Magnet
Utgang  RCA (analog)
USB USB, digital utgang for PC/Mac
  (16 bit - 44.1 kHz)
Impedanse, MM 47k ohm
Signal/støy forhold 78 dB
Subsonic filter Nei
Strømforsyning 24 VAC/85mA
Dimensjoner (BxHxD) 10,2 x 3 x 12,5 cm
Varenummer 9441088

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Magnet (MM)
  • RIAA-trinn
  • USB-utgang


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
16477