19305 19305 19305

Johannes Rød

Free Jazz and Improvisation (BOK)

249,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager
Produktomtale
Full tittel: "Free Jazz and Improvisation on Vinyl 1965-1985, A Guide to 60 Independent Labels"
 
Markedet for musikkrelaterte bøker har formelig eksplodert de siste 15-20 årene, og man kan finne utgivelser som dekker det aller meste. Denne boka fyller i så måte et klart behov med tanke på at den, så vidt vi har registrert, er den første i sitt slag.

Boka er forfattet ut fra en dyp kjærlighet til musikken og platene, og er en personlig guide til et utvalg uavhengige plateselskaper og deres LP-utgivelser av frijazz og improvisasjon i gullalderen 1965-1985. Med tanke på den voksende interessen for vinyl, brukt som ny, fungerer boka som en uvurderlig oversikt og innføring for den allerede platesamlende jazznerden såvel som den nysgjerrige nybegynner som søkerå utvide sin musikalske horisont.

Boka er på 128 sider med lekkert Geltex cover designet av Kim Hiorthøy. 60 etiketter presenteres, enten med en kort eller lengre introduksjon, samt en diskografi, enten fullstendig eller utifra forfatterens personlige utvalg. Her finnes også bilder av 64 covere, noen av de svært sjeldne, samt forord av Rune Kristoffersen og musiker og platesamler Mats Gustafsson og en samtale mellom musikkskribent Rob Young og Kristoffersen.
 
Johannes Rød er frilans kunstkonservator, forfatter av 6 kunstbøker og ikke minst hardcore platesamler.
 
Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer RBK2160

Produktinformasjon

Format Bøker
Produsent Rune Grammofon
Hovedgenre Bøker
Produkttype Popkultur
Utgitt 11.07.2014


19305