39940
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
27611212463506 Pro-Ject  Pro-Ject Vinyl Clean Plate og stiftrens
Kjøp
-+
149,-

Pro-Ject Vinyl Clean

Plate og stiftrens

Produktinfo

Genialt og morsomt produkt fra Pro-ject!

 

Hvordan best rengjøre plater er et av livets store spørsmål og vi sitter ikke på fasiten. Derimot har vi en god del praktisk erfaring med dette som vi gjerne deler. Det er to ting som er viktig når man renser plater:

 

- Det må ikke ligge igjen noe på plata i form av rester av rensemiddel når man er ferdig med vaskingen. Da gjør man bare vondt verre.

 

- Støv og skitt må bort og opp fra platene. Om man ikke får opp skiten, f.eks om man bruker en klut og tørker over platene så lukkes rillene igjen og lydkvaliteten reduseres samt at det forårsaker støy.

 

Denne gele/slimklumpen fra Pro-ject minner om sånt slim som småbarn leker med, men formes elegant til en "kule" som man ruller over platene. Det suger til seg støv og skitt og er i det hele tatt overraskende praktisk i bruk. Siden stoffet er helt mykt er det også skånsomt. Man kan også bruke denne slimklumpen til stiftrens ved at man ved hjelp av løftearmen på platespilleren forsiktig senker stiften ned i slimet. Slimet suger til seg smuss og skitt fra stiften. Vi anslår at levetiden på denne klumpen er ca 6 mnd, litt avhenig av bruk.