Ramon Så Klart Det Gjør Vondt - SIGNERT (LP)

Ramon

Så Klart Det Gjør Vondt - SIGNERT (LP)

299,-
Lagervare
beskrivelse

Fredag 30. september slapp Ramón sitt etterlengtede debutalbum Så Klart Det Gjør Vondt - digitalt. Sammen med albumet ble det sluppet en kortfilm ved samme navn, og uken etterpå var albumet #1 i Norge - og nå kommer det endelig på vinyl!

 

Etter det som har vært et rekordår for Ramón, har folk ventet i spenning på albumet. De nære og ærlige tekstene er hjertet i Ramón sitt univers, skrevet og produsert med sin faste makker Andreas Bache-Wiig. Om prosessen sier han selv: "Da jeg gikk inn i denne prosessen var tanken at dette albumet skulle handle om forskjellige faser av kjærlighetssorg, men det har endt opp med å bli en skildring av alt som har skjedd i mitt liv de siste årene. Ting ble helt snudd på hodet etter "ok jeg lover", og flere av låtene er en direkte konsekvens av at livet mitt tok en helomvending."

 

Årets første singel "ok jeg lover" er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet, og hvor iherdig fansen hans er. Låten satte norsk streaming-rekord den første dagen den var ute, og streamet til platina på under én måned. Etter det har milepælene kommet på løpende bånd: "17-mai" satte nordisk TikTok-rekord i antall creations og ble på mange måter et ekstra lydspor til nasjonaldagen vår, etterfulgt av det første "Spotify Studio It’s Hits"-samarbeidet mellom Norge og Sverige, låta "leilo brenner" med Victor Leksell.

 

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 0602448596055

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Universal Music Norge
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Pop
  • R&B
Info
  • Limited Edition
  • Ryddesalg2023
Produkttype Vinyl


150808