40240
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BXLP1701 Bendix  Bendik Brænne The Last Great Country Swindle (LP)
Kjøp
-+
199,-

Bendik Brænne

The Last Great Country Swindle (LP)

Produktinfo

Bendik Brænne har vært en favoritt på Big Dipper siden debuten How to Fake it in America kom ut i 2013. Han slipper nå sitt tredje album, The Last Great Country Swindle, et album laget i samarbeid med Lars Eik Larsen og Kjetil Jakobsen fra Los Plantronics, Christian Engfelt, David Wallumrød, Martin Windstad, og ingen ringere enn Daniel Romano.

 

At en norsk artist har fått med Daniel Romano på plata si, er jo intet mindre enn sensasjonelt, og albumet er virkelig et sjumilssteg for Brænne. Her er et soulful americana-album med tidløse kvaliteter og av høy internasjonal klasse!

 

Rikt instrumentert, luftig produsert, fantastisk vokal og for noen låter. Om vi skal nedlate oss til å sammenlikne litt: det låter litt som Wilco om samtlige musikere i bandet var erstattet av  The Wrecking Crew og albumene innspilt i Capitol Studio B! Plata åpner med en gåsehud-versjon av Del Shannons Runaway og derfra serveres egenskrevne topplåter på løpende bånd. Virkelig en plate å bli glad i dette, varmt anbefalt!