37808
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
YMRC0011   Colter Wall Colter Wall (LP)
Kjøp
-+
279,-

Colter Wall

Colter Wall (LP)

Produktinfo

Colter Wall?—?mannen med det mest outlaw navnet siden Sam Outlaw?—?er en 21 år gammel canadier som debuterte med en syv spors EP, Imaginary Appalachia i 2015. Det første en merker seg som lytter?—?nøyaktig 35 sekunder inn i åpningssporet «Sleeping on the Blacktop» er røsten. Wall, sin unge alder til tross, høres ut som han har tilbragt mer enn én natt med kald asfalt som madrass og spritflaska som eneste venn. Likhetene med The Man in Black, er tidvis«uncanny», som de sier, men det høres ut som denne varianten av Cash ikke bare var på besøk i San Quentin, men heller tilbrakte opptil flere vintre der.

 

De som var tilstede på en av de to konsertene på Mono vet at denne stemmen ikke er en tilgjort greie. Han høres faktisk slik ut allerede tidlig i 20-årene. Man kan jo bare fable om hva slags tvilsomme livsvalg, sprit, rullings og dårlig kaffe som har skapt dette våpenet av en stemme. Men disse tingene kommer ikke av seg selv, det nekter jeg å tro. Og fantasien strekker ikke engang til om man skal forsøke å forestille seg hvordan denne fyren låter om han noensinne nærmer seg den avdøde Leonard Cohens alder?—?og pondus. Nok om det.

 

Men Wall er mer enn en gruff-tung stemme. Han skriver solide låter og fremfører dem med autoritet, attitude, eller ømhet, alt ettersom hva låta krever. Ennå ikke overbevist? Les mer om denne fantastiske skiva her.