27129
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
65%
JANSEN055 Jansen Records  Bow To Each Other My Heart Is A Target (LP)
Kjøp
-+
69,-
Du sparer: 65%

Bow To Each Other

My Heart Is A Target (LP)

Produktinfo

Kritikerroste Bow To Each Other fikk mye oppmerksomhet for debutalbumet sitt ”The Urge Drums”, som kom i januar 2014 på Jansen Plateproduksjon og ble produsert av Susanne Sundfør. Det høstet blant annet terningkast 5 i VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, BA, BT, Stavanger Aftenblad og Klassekampen, for å nevne noen få. Dagens Næringsliv sa blant annet "Norskkanadisk lykketreff” i sin begeistrede anmeldelse, og Gaffa ga terningkast 6 med setninger som ”Stilsterk, elektronisk pop-eleganse”. Singelen ”Darkness” var lenge listet høyt på NRK P3. Dagbladet, Gaffa, Øya og Musikknyheter.no hadde The Urge Drums med på sine lister over de 20 beste norske albumene i 2014. Bow To Each Other hadde også et aktivt konsertår i 2014, med opptredener på blant annet Bergenfest og Øyafestivalen som høydepunkt.

 

Bow To Each Other består av Megan Kovacs og Gunhild Ramsay Kristoffersen, begge bosatt i Oslo. Sammen skriver og arrangerer de låtene, som de i stor grad også utformer produksjonen på i sitt lille kjellerstudio.

 

My Heart Is A Target har blitt uformet på en litt annerledes måte enn The Urge Drums. I stedet for å jobbe med én produsent på hele albumet, har bandet utforske lydbildet sitt i større grad selv, og også i samarbeid med forskjellige norske musikere og artister. Store deler av albumet har blitt produsert i samarbeid med Erlend Mokkelbost, og duoen har også skrevet låtmateriale som har blitt arrangert og produsert sammen med duoen Atella, Sigurd Thomassen fra Pow Pow og Jens Kristian M. Rimau.

 

Gunnhild i bandet forteller: I England opplevde vi at forskjellige artister, band og låtskrivere ofte jobbet sammen for å få prosjekter, både i innspilt form og i konsertformat, til å nå sitt ytterste potensial. Det skapte en følelse av samhørighet i musikermiljøet som vi opplever at ikke er like tilstedeværende i Norge. Det resulterte også ofte i et bredere og mer fargerikt musikalsk landskap. Vi har derfor denne gang valgt å jobbe med flere forskjellige musikere og artister vi synes har et sterkt eget uttrykk som kan fungere bra sammen med vårt. 

 

Lydlandskapet på My Heart Is A Target henter inspirasjon fra sytti- og åttitallets elektroniske univers, Wagner-romantikk og dansevennlig klubbmusikk. Bow To Each Other ønsker å skape musikk som kan fenge og samtidig gi rom for dypere ettertanke hos lytteren.