57056
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
STS360LP Smalltown Supersound  Deathprod Occulting Disk (2LP)
Kjøp
-+
299,-

Deathprod

Occulting Disk (2LP)

Produktinfo

Endelig nytt Deathprod-album, det er hans første på 15 år! Helge Sten nyter en enorm og særegen status i norsk musikk, men han har bare gjort tre album under Deathprod-navnet, de er til gjengjeld noen reale klassikere: Treetop Drive (1994), Imaginary Songs From Tristan Da Cuhna (1996), og Morals & Dogma (2004). Treetop Drive på 51 minutter ble faktisk avspilt i sin helhet på BBC radio tidligere i år, 25 år etter at det kom ut!

Det nye albumet Occulting Disk har blitt til over en periode på 7 år og spilt inn på steder som Los Angeles, Berlin, Oslo, Köln og Reykjavik. Plata er beskrevet som et "anti-fascist rituale" av artisten selv. Stort mer info er det ikke å hente før man setter plata på spilleren. Da trekkes man umiddelbart inn i Helge Stens mørke og ambiente univers med lyder og musikk det er umulig å stille seg likegyldig til. Umiskjennelig Deathprod, med like mye inspirasjon fra black metal som avantgardistisk komposisjon og elektronisk musikk.

Linernotes er kanskje litt overraskende skrevet av Will Oldham som blant annet skriver: "I used to hear love in music until I learned to hear love in sound“.