54386
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CCLP006 C+C  Darkside of the Force Darkside of the Force (2LP)
Kjøp
-+
299,-

Darkside of the Force

Darkside of the Force (2LP)

Produktinfo

Norsk Hip Hop-klassiker ENDELIG på vinyl. Denne plata er det svært mange som har ventet på å eie på LP, helt siden den opprinnelig kom ut i 1998. Nå presenteres den på lekreste vis som dobbel LP, attpåtil med 9 bonusspor. Ltd. Ed. 500 eks.

 

Vi gir ordet til primus motor for prosjektet, Christer Falck:

 

"Darkside of the Force ga ut tidenes beste album i 1998. Dessverre druknet det i rapkriger, manglende oppmerksomhet og lite radiospilling. Jeg, Christer Falck, tar det hele og fulle ansvaret for det.

 

Men det kommer ikke unna det det faktum at de har gitt ut tidenes beste norske rapalbum, og at plata fortsatt står som ei påle i norsk raphistorie. I år fyller den 20 år. Og det er jo bare flaut at den aldri har vært utgitt på vinyl. Jeg, Christer Falck, tar det hele og fulle ansvaret for det også.

 

Produsent Raymond Pellicer sa at det eneste som var viktig for ham i 1998 var at plata skulle ut på vinyl. Jeg sa «Jada, en dag». Salvador og Oscar spurte, med sånne store brune øyne sånn cirka en gang i måneden «Hva skjer på vinylfronten?», og jeg bare drøyde og drøyde for å spare de penga.

 

Hadde norsk raphistorie sett annerledes ut om den hadde kommet på vinyl? Neppe. Sannsynligvis hadde verden sett helt lik ut.
Men hvert år ringer, melder eller oppfordrer folk meg til å slippe den på nytt. 20 år etter ser det ut som om jeg blir nødt til å gjøre alvor ut av saken."