43143
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CF440LP Clean Feed  Gard Nilssen's Acoustic Unity Live in Europe (3LP + CD)
Kjøp
-+
699,-

Gard Nilssen's Acoustic Unity

Live in Europe (3LP + CD)

Produktinfo

Om vi skal nevne en person som virkelig satte sitt preg på musikkåret 2017 så må det være Gard Nilssen. Både i sitt virke som handlesreisende i frijazz og andre typer eksperimentell musikk med røtter i jazz, godt ute i periferien av hva slags musikk folk flest hører på, men også som en særdeles viktig brikke i Susanne Sundførs kompromissløse mesterverk Music for People in Trouble og ikke minst hennes liveshow. Vi nevner også sjappefavorittene Bushmans Revenge som sammen med Morudes snudde opp ned på hovedscenen på årets Øyafestival. I tille

 

I Acoustic Unity dyrker Nilssen energirik, akustisk jazz av den gamle skolen og om du vil oppleve hvorfor Nilssen stadig oftere betegnes som "den beste norske trommisen" så finnes det mange beviser her. Det groovy kompet drives frem av Nilssen og den svenske bassisten Peter Eldh (også kjent fra Django Bates Trio) og over dette herjer saxofonist André Roligheten med improviserte linjer, til sammen skaper dette en vegg av lyd! Selvsagt oppleves denne musikken best live, men denne triple dokumentasjonen av festivalkonserter fra henholdsvis Rotterdam, Oslo og Ljubljana er sannelig ikke langt unna og fanger bandets unike energi og samspill på perfekt vis.

 

Albumet presenteres på lekreste vis, trippel LP i gatefold der cd'er også er inkludert, ltd. ed. 500 eks fra den portugisiske entusiastlablen Clean Feed.