20249
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
HUBROLP3548 Hubro  Møster! Inner Earth (LP)
Kjøp
-+
219,-

Møster!

Inner Earth (LP)

Produktinfo

Saksofonist og bandleder Kjetil Møster er ute med album nummer to med sitt favorittprosjekt Møster! Platen «Inner Earth» er et syrete og søkende mesterverk som på mange måter skiller seg klart ut fra den kritikerroste debuten.

Med seg denne gangen har han Hans Magnus ’Snah’ Ryan og Kenneth Kapstad fra Motorpsycho, i tillegg til Nikolai Hængsle Eilertsen, bassist i Elephan9 og BigBang.

Debutalbumet «Edvard Lygre Møster» var en ekstasefremkallende kraftpakke av et livealbum, og ifølge Kjetil Møster lyden av et band som finner seg selv på scenen foran et publikum. «Det var et lykketreff at vi fikk tatt det opp på en ordentlig måte». Med oppfølgeren tar bandet en annen retning. «Inner Earth» er innspilt med Jørgen Træen i Duper Studio i Bergen, et par etasjer unna

Kjetil Møsters øvingslokale i den kreative smeltedigelen Bergen Kjøtt i Bergen. «Som tittelen antyder har vi på det nye albumet tatt et godt steg over i prog-leiren» sier Kjetil selv, uten at jazzinnflytelsen er særskilt vanskelig å få øre på denne gangen heller. Der debuten var ekstremt umiddelbar, kontant og voldsom er oppfølgeren en mer søkende, proggete, psykedelisk og sakteflytende lavaseilas mot jordens indre.