52523
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
ODT001LPR On The Dole  Diverse Artister Jobcentre Rejects (LP - RØD)
Kjøp
-+
279,-

Diverse Artister

Jobcentre Rejects (LP - RØD)

Produktinfo

Årets mest essensielle retroutgivelse for alle som liker ROCK.  Jobcentre Rejects dykker ned i obskur britisk hardrock, fra den tida punken dominerte. Dette er bandene som endte i arbeidsledighetskø mens Iron Maiden, Saxon, Judas Priest og Def Leppard ble allemannseie! 

 

Kall den en Nuggets, Pebbles eller Killed by Death for New Wave of British Heavy Metal. Denne vil åpenbart appelere til metal-fans, men også til fans av punk, garasjerock og kanskje til og med powerpop. Vi får 12 spor med band som Spider, Stray, Overdrive, Frenzy og Die Laughing (hadde ikke hørt om noen av disse du heller, nei?) og det er rett og slett gull det meste som er gravet opp her. Prosjektet er da også styrt og kuratert av L-P Anderson, mannen som har jobbet for reissue-selskapet Bear Family i en årrekke og stod bak gjenoppdagelsen av Jim Ford for noen år siden, et sterkere kvalitetsmerke kan vi ikke tenke oss.

 

Plata er trykket i 1000 eks. på RØD vinyl og de siste av disse befinner seg hos oss. Herlig innpakket med linernotes av Kieron Tyler fra Mojo og massevis av stemningsfremkallende bilder. Vi slenger også med en plakat til alle som bestiller!