46301
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KOM-TEMPEL1   Tempel Tempel (LP)
Kjøp
-+
269,-

Tempel

Tempel (LP)

Produktinfo

Denne kom inn døra i en eske, levert av Tempels gitarist, Espen, og alt stoppet opp i en drøy time. Om dette er årets hardrockalbum eller årets metalplate er opptil dine egne ører, men at det er sensasjonelt kan vi meisle inn i stein. At det er en kunstnerisk bragd kan vi gnage i granitt. At det er en helt vilt kul plate kan du risse inn i tverrbjelken på Kristi kors. At den er både frekk og variert kan du male med Butinox på samtlige av Grand Hotels toaletter.

Tempel reiste nettopp rundt Nord-Europa som supportband for Kvelertak, og du kan vedde din siste lakrispipe på at det ble en vellykket tur. (Kvelertakbatterist Kjetil Haugland Gjermundrød og hans brødre har til nå utgjort 3/4 av Tempel, men batteristjobben er fra og med deres nylige turné lagt i hendene på Jonas Usterud Rønningen. 

På ekte Dino Valente-vis kokes store kjøttfylte stykker av metal, både tradisjonell, thrash og black sammen med slintrer av treffsikker Hardcore, ROCK og melodisk teft. På platetallerkenen blir dette uimotståelig, og vi tør anbefale Tempel til metal-entusiaster så vel som dere som er glad i enten Fugazi, Guns ‘n’ Roses, Sonic Youth eller selvsagt Kvelertak. 

Takk Tempel!

Dette er førsteopplaget, som er på 500x.