60928
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JULEPAKKE06 Nordpolen musikklubb  Remington Super 60 Christmas EP (7")
Kjøp
-+
119,-

Remington Super 60

Christmas EP (7")

Produktinfo

Nordpolen Musikklubb gir ut sin femte julesingle 29. november 2019. Årets utgivelse er med Remington Super 60 og deres Christmas EP.

Med en finger på bossanova-knappen inntok Remington Super 60 norsk musikkliv rundt årtusenskiftet. Casiopop var betegnelsen som ble brukt om musikken deres. Sitt første Casio-keyboard fikk Schou fra hiphop-gruppen Pen jakke fra Fredrikstad. - Jeg digget lyden av det, det låter litt naivt og fint. Med tiden har det blitt en samling på over 20 stykker, forteller Schou, som også har opplevd å få tilsendt et i gave fra en i Italia. Det samlet seg et Casio-miljø rundt plateselskapet Cafe Superstar Recordings, med artister som blant andre EPA, Frode Fivel og Micromars. Det vidunderlige internettet ble aktivt brukt for å spre musikken. Remingtons musikk er lisensiert til selskaper i Japan, Italia og en rekke andre land. Såpass oppsiktsvekkende var den internasjonale oppmerksomheten som ble bandet til del, at om du skrudde på Lørdagsrevyen på NRK en maihelg på tidlig 2000-tall, så kunne du se et innslag om Schou og det å spre musikk ut i verden via internett.

 

Åpningslåtens hovedperson var en jente fra Filippinene som Christoffer Schou ble kjent med på et forum hvor man chattet om indiemusikk. Der fortalte Melanie at hun mislikte julen. Christoffer Schou hadde henne i tankene da han senere skrev "Christmas Song for Melanie", som opprinnelig ble utgitt på EP-en «Christmas in May» i 2001. Det var flere enn Melanie som ble oppmuntret av denne sangen julen 2001, da verdenssituasjonen virket dystrere enn på mange år.På «Here Comes Christmas» beveget Christoffer seg fra hjemmestudioet til mer profesjonelle omgivelser. Han hadde praksis i et musikkstudio, der "Here Comes Christmas" ble innspilt med Remington Super 60 som et band. Den Beach Boys-influerte julesangen ble først utgitt på albumet «Go System Go!» i 2006. De to siste låtene er fra 2017 og 2018. De er basert på skisser Schou hadde liggende fra tidligere, og låtene må kunne kategoriseres som «drømmepop». Remington Super 60 har ikke vært så veldig aktive de siste årene, men Schou prøver å holde bandnavnet levende ved å utgi låter i ny og ne. Da er det spesielt koselig å gi ut julelåter, synes han.

Nordpolen Musikklubb er et plateselskap som konsentrerer seg om julemusikk. Planen er å gi ut en vinylsingel i 300 eksemplarer hvert år.