33864
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JANSEN079 Jansen Records  Death by Unga Bunga Fight! (7")
Kjøp
-+
139,-

Death by Unga Bunga

Fight! (7")

Produktinfo

2016 ser ut til å bli DBUBs mest produktive år til nå. De ga ut sitt fjerde album, «Pineapple Pizza», i mars, og 9. september gir de ut en reissue av sitt debutalbum, «Juvenile Jungle», samtidig som de slipper fire splitter nye låter på EP-en «Fight!». Tre utgivelser på ett år skulle nesten tilsi at man kan gi seg noen velfortjente klapp på skulderen, men Mossebandet har allikevel ingen planer om sette ned tempoet med det første.

 

En av de vanlige misoppfatningene ved DBUB er at de ofte lener seg på den retro-inspirerte rockebølgen, og da spesielt den gode, gamle garasjerocken. Det er lenge siden gutta listet opp The Sonics som inspirasjonskilde, og de som har fulgt bandet en stund, vet selvfølgelig at de for lengst har blitt et av Norges beste powerpop/-rock-band. Og la det bare være sagt, det er ikke mange her til lands som lager fetere riff og refrenger enn dette bandet akkurat nå.

 

Etter at de slapp «Pineapple Pizza» tidligere i år har bandet stort sett vært ute på veien, og det er spesielt USA som har dratt nytte av deres blide åsyn og fete licks. Amerikanerne tok dem i mot med åpne armer, og de ble blant annet listet på over hundre radiostasjoner, noe som igjen gjorde dem til et av de mest spilte bandene på amerikanske college-radioer. Publikum vil ha mer, og det er akkurat det DBUB har planer om å gi dem!

 

På «Fight!» sender bandet av gårde fire kompromissløse låter, med gitaren vrengt til maks og melodier som du garantert hyler med på på neste fest. Tittelen på EP-en beskriver på ingen måte bandets trang til å krangle høylytt eller sloss, men er heller en hyllest til det å måtte sloss for kvalitets-musikken der ute. For den finnes, og DBUB er en stødig leverandør av akkurat dette.

 

 

Side A

1: Fight!

2: I Wanted Everything

 

Side B

3: FleshSweatPush

4: Ehwn You're Alone