30131
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JANSEN065 Jansen Plateproduksjon  Death by Unga Bunga Pineapple Pizza (LP)
Kjøp
-+
199,-

Death by Unga Bunga

Pineapple Pizza (LP)

Produktinfo
Verden! Hils på Death By Unga Bunga. Fem fæle fyrer fra Norges garasjerock-hovedstad, Moss. Og som tatt ut av eventyrene: bandet ble faktisk samlet etter at vokalist Sebastian Ulstad Olsen holdt audition i sin egen garasje, våren 2007.

Siden den gang har Death by Unga Bunga spredt sin energiske miks av garage, psykedelia og powerpop til et stadig større publikum over hele den vestlige verden. Som en ildkule har de rastløst besøkt by etter by, sted etter sted, og de har ikke tatt noen fanger underveis. Å oppleve bandet live er opplevelse man aldri glemmer, en opplevelse som best beskrives som å bli truffet av en rock n’ roll-tornado.

Denne våren ser ut til å bli en helt spesiell én, med et flunkende nytt album under beltet og stadig tettere konsertkalender, spesielt i USA og Europa. Pineapple Pizza slippes 19. februar på Jansen Plateproduksjon og er bandets fjerde album på fem år. Ti låter med destillert kvalitet fra heksegryta i garasjen. En pizza med ulike musikalske toppinger. 12 tommer vinyl med heite gitarriff, uimotståelige refrenger og en rytmeseksjon med brennende føtter og fingre. Death by Unga Bunga sparer aldri på kruttet, ei heller denne gangen. Det er lett å skjønne hvorfor bandet har blitt en favoritt hos både publikum, radio og anmeldere over hele verden.

– Pineapple Pizza er et rockealbum. Om å kreve smeltet ost, beruselse, høye topper, moro og kjærlighet. Men også om smerten ved å innta for mye av det. Musikalsk er det en protest mot dårlig rock n’roll, sier gitarist Stian Gulbrandsen

Pineapple Pizza er produsert av bandet selv, med Morten Øby (The Lionheart Brothers/Pirate Love) bak spakene på miks og i studio. Albumet er en uanstrengt og smittefarlig videreføring av gruppas forkjærlighet for kvalitetsmusikk fra 60- og 70-tallet. Artister som 13th Floor Elevators, The Sonics, The Mummies (som de er oppkalt etter), Cheap Trick, The Ramones og The Byrds på sitt mest fargesprakende. Death by Unga Bunga forener det beste fra vår musikalske arv, legger til en tidløs energi og blander det til et sterkt, samtidig uttrykk.

Første singel, ”Tell Me Why”, er allerede listet på NRK P3 og en hel haug med amerikanske radiolister. Foreløpig er #7 på collegelistene et høydepunkt, men store ting er i vente, med albumslipp, tv, radio og turné (blant annet innom SXSW) på programmet neste vår. 2016 kommer Death by Unga Bunga til å tilbringe over hele verden, men starter med full en Norgesturné. 

Ikke gå glipp av et av Norges absolutt beste liveband når de besøker din by. Bestill deg gjerne en pizza på veien.