2937
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JANSEN019 Jansen Plateproduksjon  Death by Unga Bunga The Kids Are Up to no Good (LP)
Kjøp
-+
199,-

Death by Unga Bunga

The Kids Are Up to no Good (LP)

Produktinfo
De unge rockerne i Death by Unga Bunga fra Moss har de siste årene gjort seg godt bemerket i Norge med hundrevis av intense konserter og debutplata ”Juvenile Jungle” fra 2010. Debuten fikk glimrende skussmål i en rekke aviser og førte til et lite gjennombrudd for bandet. ”Røff garasjerock så det gnistrer etter” – Aftenposten
 
The Kids Are Up To No Good består av 13 kvalitetsrockelåter med elementer av punk, garage, soul, power pop og surf. Tekstene handler for det meste om akkurat det slik rock skal handle om; jenter, rus og dansing.
 
Bandet er kjent for sine energiske og intense liveshow og har allerede spilt på festivaler som Øyafestivalen, by:larm, Buktafestivalen, Månefestivalen for å nevne noen. Navnet Death by Unga Bunga kommer fra en platetittel til de legendariske mumiepunkerne i The Mummies, som var et viktig band i garasjerock revival scenen på 80- og 90-tallet. Mye av soundet til bandet kan man også si er inspirert av denne scenen. Samtidig høres Dbub aldri daterte ut og de har en frisk og spennende tilnærming til stilen og musikken. Litt garasje, litt punk og mye soul! Dette er rockemusikk 2012.
 
10/10 ” vi ble stående og rope på mer. Vi hadde helt sikkert stått der til i morgen tidlig, for etter det første - og obligatoriske - ekstranummeret, var vi ennå ikke mette. Vi fikk ett til, men da ble det også gitt streng beskjed om at nå måtte bandet også få feste. Sammen med oss.” – Musikknyheter.no etter konserten til bandet på Revolver 21.01.12
 
Albumet er produsert av Sjur Lyseid, som har produsert blant annet Einar Stray, Casa Murilo, Youth Pictures of Florence Henderson, Moddi, Nomber 5s, My Little Pony, Monzano, Little Hands of Asphalt og spilt inn i Six Feet Over studio i Oslo.