28281
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
4752640 Universal  deLillos Etter (2LP)
Kjøp
-+
399,-

deLillos

Etter (2LP)

Produktinfo

Denne høsten markerer deLillos 30-års jubileum som band og dette feires med bokutgivelse, flere plateutgivelser og ikke minst en svært omfattende konsertserie hvor bandet fremfører samtlige av sine studioalbum live over 10 kvelder på Popsenteret.

 

4 Utgivelser, totalt 10 Lp-plater utgis i denne sammenheng. Før, Etter, Inn i Mellom og Utenom. Opplaget pr. utgivelse er kun 500 eks. og disse vil ikke bli trykket igjen.

 

Lars Lillo-Stenberg om Før og Etter:

 

"Siden “Gamle sanger om igjen” og “Festen er ikke over, det er kake igjen” kun ble fysisk gitt ut på cd, så tenkte vi angående jubileet at det er på tide å gi ut en samling på vinyl.

Først plukket vi ut kjente og kjære låter fra alle utgivelsene. Her er alle de du har hørt før og kanskje noen du ikke har lagt så godt merke til. Siden vi skjønte at det ville bli to dobbelt album, gikk assosiasjonene fort mot Beatles' røde og blå samlealbum. FØR er derfor rød. Og ETTER er blå. FØR er deLillos mest på 1900-tallet og ETTER er mest på 2000-tallet. Siste sang på ETTER er vår siste singel “Tusen Takk”. Skreddersydd til våre trofaste lyttere."