26574
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
4739959 Universal  deLillos Kast alle papirene (LP)
Kjøp
-+
249,-

deLillos

Kast alle papirene (LP)

Produktinfo

Ble utgitt den 21/12-99 og er spilt inn i Kjerringvik, på hytta til Lars Lillo-Stenberg to uker i juni samme år. Jørn Christensen produserte sammen med deLillos.Litt post produksjon skjedde også i Righteous Sound, i new york med Stewart Lerman som også mixet denne.

 

Dette var den første (og kanskje siste?) norske platen som ikke hadde noen papirbooklet inne i coveret, bare en CD-rom del med tekster osv.

 

- Prosjektet var ganske nostalgisk, men det fungerte utmerket. Hadde alltid tenkt at dogme-restriksjonene som en 8-spors båndspiller nedla nesten ville gi oss en slags kunstnerisk frihet. Da vi rigget oss klare i de samme soverommene som i 1985, fant vi begeistret ut at den samme spikern i taket sto klar til å henge opp sangmikrofonen. Vi byttet på å lage middag, og døgnet ble 27 timer, dvs atleggetidene nærmest forskjøv seg tre timer per døgn. Vi forsvant inn i en boble slik at en kveld da Øystein minnet meg på at jeg hadde bursdag om to dager, så ble jeg vemodig av å tenke på at jeg skulle fylle 27 år, da kan du tenke deg at jeg fikk et sjokk 10 sekunder senere, da jeg fant ut at, nei, det er jo 37 år jeg blir. Vi følte oss ganske unge med andre ord, jeg tror at hvis du hører på "Sorgen er gledens venn" så oppsummerer den mye hvordan vi hadde det. Gleden over å spille inn tåpelig og vakker musikk i fylla var høyst tilstede.

 

Lars Lillo Stenberg

 

Sporliste
 

1. Merkelig balanse

2. Nå vil vi til Sverige

3. Torkel Ravndal

4. Kom igjen

5. Seng

6. Familiepappa

7. Egoland

8. Gal

9. Sorgen er gledens venn

10. Brød
11. Kast alle papirene

12. Guddommellig plikt