26573
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
4739963 Universal  deLillos Stakkars (LP)
Kjøp
-+
249,-

deLillos

Stakkars (LP)

Produktinfo

Utgitt i 1997, spilt inn i PUK-studio, Randers, Danmark mai 97 og er produsert av deLillos. På denne platen hadde vi med Olle Nyberg på piano og orgel, han var også med oss på turneen etterpå – vårt eneste svenske ”medlem”!

 

- "Stakkars" var bare deilig å spille inn. Puk studio var ren luksus. Fantastisk mat, vakkert duvende landskap med sorthvite kuer. Kjempeflink svensk keyboardist. En gang så spilte han inn et "take" på hammondorgelet mens han konverserte en gammel kjenning som kom innom. Det har vi ledd mye av, også ankom han Puk med frynsejakke og skinnhatt og sa "Good old puk". Dette har vi også ledd mye av. Men særlig morsomt er det vel ikke for deg leser.

 

Vi er dessverre enig om at det vi hørte i de store høyttalerne rett etter innspilling var fantastisk i forhold til det som ble mixen. Tror denne hadde nytt godt av en bra re-mastring.

 

Se på frontcoveret; foto er tatt av selveste, og dessverre nylig avdøde,Tom Sandberg. Det var han som sa at Stakkars deLillos var en bra tittel.Det var det som egentlig var meningen med tittelen, der danser deLillos stakkars Beatlesaktig bortover en dansk landevei. Men de er jo ikke Beatles, bare "Stakkars deLillos". Eller, "deLillos stakkars". Ja, noe sånt. Selvmedlidende tulliball, med andre ord.

Lars Lillo Stenberg