28292
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
4752642 Universal  deLillos Utenom (4LP)
Kjøp
-+
799,-

deLillos

Utenom (4LP)

Produktinfo

Denne høsten markerer deLillos 30-års jubileum som band og dette feires med bokutgivelse, flere plateutgivelser og ikke minst en svært omfattende konsertserie hvor bandet fremfører samtlige av sine studioalbum live over 10 kvelder på Popsenteret.

 

4 Utgivelser, totalt 10 Lp-plater utgis i denne sammenheng. Før, Etter, Inn i Mellom og Utenom. Opplaget pr. utgivelse er kun 500 eks. og disse vil ikke bli trykket igjen.

 

Lillo-Stenberg om utgivelsen av Utenom:
"Men så var det igjen noen som mente at det var synd å ikke ta med noe uutgitt materiale. Sanger som har havnet utenom utgivelsene. Da vi begynte å lete opp dette, ante vi ikke hvilken mengde som lå der. Det ble fort vanskelig å velge hva vi skulle droppe, så derfor gir vi ut alt. Den første er en pre-deLillos produksjon fra 1981 som heter “Hei du der”. Vi vet ikke hvor mange kvadruppel album som har blitt gitt ut i Norge. (Vet ikke om kvadruppel er et etablert ord engang.) Men her er hvertfall fire plater med sanger folk ikke har hørt. (Noen har kanskje blitt spilt live) Samlingen heter UTENOM og coveret er selvfølgelig grønt"