5367
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
831A320010 Wichita  First Aid Kit The Lion's Roar (LP)
Kjøp
-+
219,-

First Aid Kit

The Lion's Roar (LP)

Produktinfo
Nå skal ikke vi ta munnen for full, men vi skal ikke se bort fra av at et av 2012s aller beste album ble utgitt allerede i uke 3. Lion's Roar er den svenske søskenduoen First Aid Kits andre fullengder. Søstrene som først gjorde seg bemerket da de la ut videoer der de covret Fleet Foxes på You Tube for snart fem år siden har vokst seg større og blitt enda bedre enn de var allerede den gang. Robin Pecknold fra Fleet Foxes ble fan, det samme ble Karin Drejer fra The Knife som ga ut deres første EP. Så ble de signet på amerikanske Wichita for så igjen å bli dratt med på turne av både Lykke Li og Bright Eyes.
 
Mike Mogis fra sistnevnte har også produsert dette albumet. Conor Oberst, selve mannen bak Bright Eyes, gjester også på plata.
 
Albumet er et fantastisk folk/pop/country album, ikke ulikt blant annet Fleet Foxes, men det er likevel noe eget med med disse søstrene fra Sverige. Det er noe med harmoniene, vi kan trekke linjene fra Louvin Brothers via Everly Brothers, Gram og Emmylou og fram til disse jentene.
 
Bare de to åpningslåtene, "Lion's Roar" og "Emmylou" er nok til å få en stakkar til å gi seg over.