50233
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CTLP02 Coastal Town Recordings  I Was a King Slow Century (LP)
Kjøp
-+
239,-

I Was a King

Slow Century (LP)

Produktinfo

Noen ganger får vi plater som vi virkelig lengter etter å ta med ut til platespilleren i sjappa for å fylle rommet.

Slow Century er så stemningsfull og toppet med sommerfugler, smarte hooks og killer melodier at vi blir euforiske. Det lyder altså så inn i hælvete bra. Det er tidlig enda, men likevel grunn til å tro at det er I Was A Kings aller beste plate. Og dermed en av Norges beste plater med gitarbasert popmusikk.

La oss se litt på laget her:

Frode Strømstad har, siden sist, starta et platetrykkeri i Egersund og spilt i band med Peter Buck, Scott McCaughey og flere. På forunderlig vis rekker han også å skrive perfekte låter som alle, ALLE, har noe oppfinnsomt og spennende ved seg som andre band ville ofret Rickenbackeren sin for å få til.

Anne Lise Frøkedal ga ut en av fjorårets klart beste plater, How We Made It. En helt rå låtskriver og gitarist med stemmen som i samklang med Strømstad gir IWAK et forsprang som er nesten urettferdig mot andre gode band. Denne gangen er tekstene hennes finere og mer gjennomtenkte enn noensinne. Hennes tilstedeværelse og oppfinnsomhet er et av bandets skarpeste våpen også på denne plata.

Med en rytmeseksjon som både varierer og er på rett plass til enhver tid mangler vi bare rett person i produsentstolen, ta vel imot Norman Blake!

Teenage Fanclub (Normans band) har blitt en av de 3 store B-ene. Big Star, Beatles, Teenage Fanclub og Byrds. Blakes erfaring med fuzzy popmusikk foredler "Slow Century" på så mange måter. Stappfullt av lekre detaljer er det også. Sjekk det helt perfekt timede gitarøset etter andre refrenget på Hatchet! Himmel!

Anbefales!