62223
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
ROOTSYLP175-S Rootsy Music  Jørund Vålandsmyr & Menigheten Til Dere Som Er Lykkelige (LP)
Kjøp
-+
269,-

Jørund Vålandsmyr & Menigheten

Til Dere Som Er Lykkelige (LP)

Produktinfo

En plate som vi har forelsket oss i hodestups her på bruket er debuten til Jørund Vålandsmyr. Han kommer tilbake i sjappa på søndag for å signere og spille noen låter. Han kommer uten backingbandet Menigheten og spiller ekte unplugged, dvs ingen oppmikking av noe slag. Dette blir intimt og sterkt. Bestill signerte eks her:

Beklager sen notis for dette arrangementet, men det at vi faktisk har plater å selge er et aldri så lite mirakel, les mer om det under.

La oss presentere fortellingen «Et Julemirakel i Møllergata».

Da vi ansatte snakket om hvilke plater vi hadde lyst å satse litt ekstra på i julestria så dukket debutplaten til Jørund Vålandsmyr & Menigheten opp som en favoritt blant mange som jobber her. «En skjult diamant som vi kan anbefale til mange kunder» ble det sagt. «Jeg får samme følelsen som da jeg hørte Heidersmenn av Stein Torleif Bjella for første gang», ble også sagt. Lekkert, mann! Da bestiller vi inn et lass av den og fyrer løs!

Så ble det ulekkert.

Beskjeden fra leverandøren var iskald. Utgått.
Det ble bare trykket 100 eks. OK, vi kontakter artisten og hører om han har noen liggende som vi kan selge. Tomt, der og gitt.

I febrilsk overmot ringte vi våre venner i Coastal Town-platetrykkeri for å høre om det var mulig at de kunne trykke et nytt opplag på vår regning, og aller helst få de på plass før jul? Vi hadde allerede svidd av to lys i adventsstaken så dette skulle holde hardt, men vi prøver.

Coastal Town leverte varene og i dag ramlet det inn et nytt rykende ferskt opplag av denne platen på sort vinyl! Joy to the world! Oh tidings of comfort and joy! It’s a wonderful life!

Dette er det vi hadde å si om Til De Som Er Lykkelige da den kom ut:

Om du har tenkt å komme med en sterkere norsk utgivelse enn dette i år får du ha lykke til.  Med sin misunnelsesverdige, malmfulle røst har Vålandsmyr funnet stemmen sin på ny i norsk språkdrakt, og kan trygt sette seg ved bordet til Ropstad, Bjella og Brødrene Haugen fra Ål, og Neil Young.

Glimrende tekster og et toppa lag av et band som på en grunning av rock og country, legger på strøk av folkemusikk og psykedelia.