36501
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
RRKPV36 Petroleum  Janove Artisten & Marlene (2LP)
Kjøp
-+
299,-

Janove

Artisten & Marlene (2LP)

Produktinfo

Janove er for de fleste kjent som en av skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med folkekjære Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden i september 2013 sammen med gamlebandet som han kaller ”Moderskipet”. Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40 000 publikummere i DNB Arena i Stavanger.

 

Nå legger han første stein alene med flunkende nytt album. Det vil si, helt alene er han ikke. Han har satt sammen et band fra øverste hylle bestående av musikere som Janove selv beskriver slik: ”De er alle gamle venner eller kollegaer som hver og en er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk yngstemann i dette bandet. Det syns jeg er en taktisk genistrek. I garderoben er jeg han unge lovende som fortsatt er up & coming”.

Bandet er: Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Hellström, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundström) og Gulleiv Wee på bass (The September When)

 

Albumet slippes 10.02.2017, i en påkostet 2LP utgave med musikk på 3 platesider. Vi er sikre på at denne skiva er en gavepakke til Janove og Kaizers mange sulteforede fans!